Go Back   MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities > Software-Related Talk > The JavaScript Library > Graphic Rules

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old September 19th, 2018, 12:43 PM
ltaylor ltaylor is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 10
Default Image frames are uploaded as Text Frames

When I go to export my InDesign doc to an FP PDF, I make sure I select the "Export as variable image" box. The PDF pops up, the Image frames are there, but when the PDF is uploaded into FP, the Image frames have become Text frames. is there anything I'm doing wrong?
Reply With Quote
  #2  
Old September 19th, 2018, 01:35 PM
Dan Korn's Avatar
Dan Korn Dan Korn is online now
FusionPro Senior Engineer / Forum Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: Chicago, IL
Posts: 4,327
Default Re: Image frames are uploaded as Text Frames

What are the versions of the operating system, FusionPro, Acrobat, and InDesign?
__________________
Dan Korn
FusionPro Developer / JavaScript Guru / Forum Moderator
PTI Marketing Technologies | Printable | MarcomCentral
LinkedIn

I am a not a Support engineer, and this forum is not a substitute for Support. My participation on this forum is primarily as a fellow user (and a forum moderator). I am happy to provide help and answers to questions when I can; however, there is no guarantee that I, or anyone else on this forum, will be able to answer all questions or fix any problems. If I ask for files to clarify an issue, I might not be able to look at them personally. I am not able to answer private messages, emails, or phone calls unless they go through proper Support channels. Please direct any sales or pricing questions to your salesperson or inquiries@marcom.com.

Complex template-building questions, as well as all installation and font questions or problems, should be directed to FusionProSupport@marcom.com. Paid consulting work may be required to fulfill your template-building needs.

This is a publicly viewable forum. Please DO NOT post fonts, or other proprietary content, to this forum. Also, please DO NOT post any "live" data with real names, addresses, or any other personal, private, or confidential data.

Please include the specific versions of FusionPro, Acrobat, and your operating system in any problem reports or help requests. I recommend putting this information in your forum signature. Please also check your composition log (.msg) file for relevant error or warning messages.

Please post questions specific to the MarcomCentral Enterprise and Web-to-Print applications in the MarcomCentral forum. Click here to request access. Or contact your Business Relationship Manager (BRM/CPM) for assistance.

Please direct any questions specific to EFI's Digital StoreFront (DSF) to EFI support.

How To Ask Questions The Smart Way

The correct spellings are JavaScript, FusionPro, and MarcomCentral (each with two capital letters and no spaces). Acceptable abbreviations are JS, FP, and MC (or MCC). There is no "S" at the end of "Expression" or "Printable"! The name of the product is FusionPro, not "Fusion". "Java" is not is not the same as JavaScript.

Check out the JavaScript Guide and JavaScript Reference! FusionPro 8.0 and newer use JavaScript 1.7. Older versions use JavaScript 1.5.

return "KbwbTdsjqu!spdlt\"".replace(/./g,function(w){return String.fromCharCode(w.charCodeAt()-1)});
Reply With Quote
  #3  
Old September 19th, 2018, 01:40 PM
ltaylor ltaylor is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 10
Default Re: Image frames are uploaded as Text Frames

I have the most recent versions of everything - Adobe Creative Cloud CC, Acrobat DC and just re-installed the Windows version of FP.
Reply With Quote
  #4  
Old September 19th, 2018, 01:42 PM
ScottHillock ScottHillock is offline
Regular Contributor
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 91
Default Re: Image frames are uploaded as Text Frames

Double check that the frame in InDesign is a graphic frame (Object > Content > Graphic).
Reply With Quote
  #5  
Old September 19th, 2018, 02:08 PM
ltaylor ltaylor is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 10
Default Re: Image frames are uploaded as Text Frames

I see where you're going with this. I had to switch from Mac to PC for FP because of never ending font issues, and now I'm wondering if the switch did something to those boxes. When I go to Object>Content>Graphic, all choices are grayed out and I can't select any of them. FP DOES recognize the Graphic frame as Graphic frames in the Export wizard though...
Reply With Quote
  #6  
Old September 27th, 2018, 10:59 AM
ltaylor ltaylor is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 10
Default Re: Image frames are uploaded as Text Frames

Figured out the answer for anyone who needs to know. Went into FP in Acrobat and clicked on "Data Definition". Then clicked on "Input Options" and "Fields". Was able to change the frames I needed to from Text to Graphic, and everything loaded just fine after that.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.