Go Back   MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities > Software-Related Talk > FusionPro® Links

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old October 5th, 2010, 10:21 AM
Movad Movad is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 12
Default New Customer Portal - URL on Old Portal - Can't Access it

Hey Everyone,

I'm pretty new to FPLinks - I've got a client that I'm setting up with their own portal for a job.

The problem is I was experimenting with their job on my own portal and set up the domain in my portal. Now when I try to add their domain on the host name section I get the following message:

Save Failed - Host Name already exists in the system!

And if I click existing, it doesn't show it because it's set up in my portal, not theirs.

Any idea how I can resolve this? Is there a way to delete host names from one portal so they can be used in another?

Thanks,
__________________
Mario Lima • Movad • Graphics Department
Mac OS/X 10.5.8 • FP7.1P1c
Reply With Quote
  #2  
Old October 13th, 2010, 08:15 AM
jstehman jstehman is offline
PTI Technical Support - Forum Admin
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 67
Default Re: New Customer Portal - URL on Old Portal - Can't Access it

Hello Mario,

I just wanted to acknowledge that this was resolved via email on 10/7.

Jeff Stehman
Technical Support | PTI Marketing Technologies | Printable Technologies, Inc.
jstehman@pti.com | www.pti.com
858.847.6622 direct | 800.220.1727 office
Reply With Quote
  #3  
Old October 3rd, 2013, 06:43 AM
ADRTLister ADRTLister is offline
Forum n00b
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 7
Default Re: New Customer Portal - URL on Old Portal - Can't Access it

Please email me the solution as well.I'm having the exact same problem and need to get this site up for a client quickly now that they have their own portal.
Reply With Quote
  #4  
Old October 21st, 2013, 03:35 PM
kean@proprintkc.com kean@proprintkc.com is offline
Forum n00b
 
Join Date: Aug 2010
Location: N Kansas City, MO
Posts: 3
Default Re: New Customer Portal - URL on Old Portal - Can't Access it

What is the point of resolving through email when this is where we look for solutions?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.