Go Back   MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities > Software-Related Talk > FusionPro® Links

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old May 14th, 2010, 08:39 AM
kohnhost kohnhost is offline
Forum n00b
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Default Data Not Writing to Database

The form fields in my form are not writing the data to the database. I'm not sure what I'm doing wrong. The form correctly goes to the thank you page when the form is submitted, but no information is captured.
Reply With Quote
  #2  
Old May 18th, 2010, 08:59 AM
FreightTrain's Avatar
FreightTrain FreightTrain is offline
Learning Development Manager
 
Join Date: Oct 2008
Location: Solana Beach, CA
Posts: 326
Default Re: Data Not Writing to Database

Kohnhost,
I'm not exactly sure what you mean. Are you saying that the data they input is not getting passed to the reports or is the known content from your data file not displaying in the form?

In either instance, you need to make sure your list columns are mapped to portal columns which are used to display the data to the %%fields%% in the microsite or in the reports.

Hope this helps
__________________
Richard A. Lewis, Jr.
Learning Development Manager | MarcomCentral® a Ricoh Company
Reply With Quote
  #3  
Old February 10th, 2011, 06:56 AM
StorterChilds StorterChilds is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Gainesville, FL
Posts: 10
Default Re: Data Not Writing to Database

I am also having a problem with data not posting to database. When I fill the form with new data and click submit, all the new information goes to my email response but when I login to view reports, the new data is not there.
__________________
Scott Brown
StorterChilds Printing
FusionPro Desktop 5.1P2c
Acrobat 8
Mac 10.4.11
Reply With Quote
  #4  
Old February 11th, 2011, 07:58 AM
StorterChilds StorterChilds is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Gainesville, FL
Posts: 10
Default Re: Data Not Writing to Database

Never mind on this one. I figured it out. It was user error.
__________________
Scott Brown
StorterChilds Printing
FusionPro Desktop 5.1P2c
Acrobat 8
Mac 10.4.11
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.