Go Back   MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities > Software-Related Talk > FusionPro® VDP Creator > Imposition

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old June 14th, 2011, 03:42 PM
Tony Olivas Tony Olivas is offline
Regular Contributor
 
Join Date: Sep 2008
Location: Dallas, Tx
Posts: 70
Default Imposer not loading saved impostions

I downloaded latest version of 7.2P1d for Mac but now my impostions that I've using since version 4 don't seem to load now.

I hate that I have to re-create them all over again.

I tried removing the extension to see if it would read it.

Is there a patch or something for it?

Thanks,
Tony
__________________
OS X version 10.6 2x2.24 GHz
Quad-Core Intel Xeon
6GB 1066 MHz DDR3
FusionPro VDP 8.2.7
Adobe CS6
Reply With Quote
  #2  
Old June 14th, 2011, 04:58 PM
Dan Korn's Avatar
Dan Korn Dan Korn is offline
FusionPro Senior Engineer / Forum Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: Chicago, IL
Posts: 4,671
Default Re: Imposer not loading saved impostions

Quote:
Originally Posted by Tony Olivas View Post
I downloaded latest version of 7.2P1d for Mac but now my impostions that I've using since version 4 don't seem to load now.
In what way do they not seem to load? Exactly what are you doing, and exactly what is the result? Are you trying to open a .fpi file by double-clicking it in the Finder? Or are you using File -> Open within the FP Imposer app? What error message do you get? Also, what version of Mac OS X are you running?
__________________
Dan Korn
FusionPro Developer / JavaScript Guru / Forum Moderator
PTI Marketing Technologies | Printable | MarcomCentral
LinkedIn

I am a not a Support engineer, and this forum is not a substitute for Support. My participation on this forum is primarily as a fellow user (and a forum moderator). I am happy to provide help and answers to questions when I can; however, there is no guarantee that I, or anyone else on this forum, will be able to answer all questions or fix any problems. If I ask for files to clarify an issue, I might not be able to look at them personally. I am not able to answer private messages, emails, or phone calls unless they go through proper Support channels. Please direct any sales or pricing questions to your salesperson or inquiries@marcom.com.

Complex template-building questions, as well as all installation and font questions or problems, should be directed to FusionProSupport@marcom.com. Paid consulting work may be required to fulfill your template-building needs.

This is a publicly viewable forum. Please DO NOT post fonts, or other proprietary content, to this forum. Also, please DO NOT post any "live" data with real names, addresses, or any other personal, private, or confidential data.

Please include the specific versions of FusionPro, Acrobat, and your operating system in any problem reports or help requests. I recommend putting this information in your forum signature. Please also check your composition log (.msg) file for relevant error or warning messages.

Please post questions specific to the MarcomCentral Enterprise and Web-to-Print applications in the MarcomCentral forum. Click here to request access. Or contact your Business Relationship Manager (BRM/CPM) for assistance.

Please direct any questions specific to EFI's Digital StoreFront (DSF) to EFI support.

How To Ask Questions The Smart Way

The correct spellings are JavaScript, FusionPro, and MarcomCentral (each with two capital letters and no spaces). Acceptable abbreviations are JS, FP, and MC (or MCC). There is no "S" at the end of "Expression" or "Printable"! The name of the product is FusionPro, not "Fusion". "Java" is not is not the same as JavaScript.

Check out the JavaScript Guide and JavaScript Reference! FusionPro 8.0 and newer use JavaScript 1.7. Older versions use JavaScript 1.5.

return "KbwbTdsjqu!spdlt\"".replace(/./g,function(w){return String.fromCharCode(w.charCodeAt()-1)});
Reply With Quote
  #3  
Old June 16th, 2011, 09:04 AM
Tony Olivas Tony Olivas is offline
Regular Contributor
 
Join Date: Sep 2008
Location: Dallas, Tx
Posts: 70
Default Re: Imposer not loading saved impostions

Quote:
Originally Posted by Dan Korn View Post
In what way do they not seem to load? Exactly what are you doing, and exactly what is the result? Are you trying to open a .fpi file by double-clicking it in the Finder? Or are you using File -> Open within the FP Imposer app? What error message do you get? Also, what version of Mac OS X are you running?
Dan,
I get an the error when I try to correct the path in the imposition panel and when I try to ready directly from imposer. I'm using version 10.6.7 on the Mac.

I attached screen shot of the errors.

Thanks,
tony
Attached Images
File Type: png Screen shot 2011-06-16 at 10.03.01 AM.png (32.0 KB, 5 views)
File Type: png Screen shot 2011-06-16 at 9.56.08 AM.png (31.0 KB, 5 views)
__________________
OS X version 10.6 2x2.24 GHz
Quad-Core Intel Xeon
6GB 1066 MHz DDR3
FusionPro VDP 8.2.7
Adobe CS6
Reply With Quote
  #4  
Old June 16th, 2011, 11:15 AM
Tony Olivas Tony Olivas is offline
Regular Contributor
 
Join Date: Sep 2008
Location: Dallas, Tx
Posts: 70
Default Re: Imposer not loading saved impostions

I got it work now.

I had to re-save them in FusionPro 5 imposer then copied them over.

Thanks
__________________
OS X version 10.6 2x2.24 GHz
Quad-Core Intel Xeon
6GB 1066 MHz DDR3
FusionPro VDP 8.2.7
Adobe CS6
Reply With Quote
  #5  
Old April 28th, 2020, 04:02 AM
Hans Hans is offline
Forum n00b
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
Default Re: Imposer not loading saved impostions

I have the same problem with Imposer 11.0.9.
I created an .fpi file.
When I re-open it to adjust it, most settings have changed.

Finish Size have gone from 145 x 295 mm to 25.4 x 25.4 mm (1"x1").
Sheet Size was SRA3, but is now Tabloid 11"x17"
Also spacing has changed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.