Go Back   MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities > Software-Related Talk > FusionPro® VDP Creator > Imposition

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old November 30th, 2017, 07:14 AM
mdlivels mdlivels is offline
Junior Community Member
 
Join Date: May 2011
Location: Gettysburg, PA
Posts: 17
Default Imposition causing certain records to compose improperly

We've had this issue sporadically for some time and cannot find a solution. We are using FP Creator 10 and composing on Producer. Records (8.5" x 11" fairly simple documents) render fine without imposition, then when we go to impose 2 up on 17 x 11 for print, MOST records are fine...but some do not render properly. An example could be that the IMB field prints where Last Name should be, etc. It doesn't seem consistent. We've tried to find illegal characters in the data, but can find none, and also have tried running fewer records at a time (thinking it could be a memory issue), and still fails. This is very sensitive data (PHI), therefore I cannot send any documents for review...nor can I have them print improperly, so this is a significant issue for us. Does anyone have any thoughts on what might be happening here? Is this a bug?
Reply With Quote
 

Tags
creator, imposition

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.