Go Back   MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities > Software-Related Talk > The JavaScript Library > Tables & Charts

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old January 17th, 2017, 09:02 AM
glennp@foresightgroup.net glennp@foresightgroup.net is offline
Forum n00b
 
Join Date: Feb 2014
Location: Ann Arbor, MI
Posts: 2
Default Keeping table from breaking between pages

Although I could be wrong, it seems like in a previous version of FusionPro, if I created a table, it would not break between pages. However, now I have a document that has several tables in it, and they are breaking between pages. Is there a way to keep the entire table together, and push it to the next page if the whole thing won't fit? I have searched the forum, but I haven't found the answer, at least not yet.

I'm running Fusion Pro Creator v.9.3.36 with Acrobat 9 on a Mac running OS 10.8.5
Reply With Quote
  #2  
Old January 17th, 2017, 01:28 PM
Dan Korn's Avatar
Dan Korn Dan Korn is offline
FusionPro Senior Engineer / Forum Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: Chicago, IL
Posts: 4,322
Default Re: Keeping table from breaking between pages

Quote:
Originally Posted by glennp@foresightgroup.net View Post
Although I could be wrong, it seems like in a previous version of FusionPro, if I created a table, it would not break between pages.
I don't think anything about tables has changed in this regard for a very long time. But if you can find the job that worked that way, where it doesn't break the table, I'd be happy to look at it.
Quote:
Originally Posted by glennp@foresightgroup.net View Post
However, now I have a document that has several tables in it, and they are breaking between pages. Is there a way to keep the entire table together, and push it to the next page if the whole thing won't fit? I have searched the forum, but I haven't found the answer, at least not yet.
The only way I know of is to use the "vstraddle" attribute of the <cell> tag to straddle a cell between the rows you want to keep together. If the first (non-header) row of the table has a cell with the vstraddle set to the total number of rows, then it should force all of the rows to stay together. You can create a column with a width of 1 and no content or borders with the single vstraddled cell so that the dummy cell is essentially invisible.
__________________
Dan Korn
FusionPro Developer / JavaScript Guru / Forum Moderator
PTI Marketing Technologies | Printable | MarcomCentral
LinkedIn

I am a not a Support engineer, and this forum is not a substitute for Support. My participation on this forum is primarily as a fellow user (and a forum moderator). I am happy to provide help and answers to questions when I can; however, there is no guarantee that I, or anyone else on this forum, will be able to answer all questions or fix any problems. If I ask for files to clarify an issue, I might not be able to look at them personally. I am not able to answer private messages, emails, or phone calls unless they go through proper Support channels. Please direct any sales or pricing questions to your salesperson or inquiries@marcom.com.

Complex template-building questions, as well as all installation and font questions or problems, should be directed to FusionProSupport@marcom.com. Paid consulting work may be required to fulfill your template-building needs.

This is a publicly viewable forum. Please DO NOT post fonts, or other proprietary content, to this forum. Also, please DO NOT post any "live" data with real names, addresses, or any other personal, private, or confidential data.

Please include the specific versions of FusionPro, Acrobat, and your operating system in any problem reports or help requests. I recommend putting this information in your forum signature. Please also check your composition log (.msg) file for relevant error or warning messages.

Please post questions specific to the MarcomCentral Enterprise and Web-to-Print applications in the MarcomCentral forum. Click here to request access. Or contact your Business Relationship Manager (BRM/CPM) for assistance.

Please direct any questions specific to EFI's Digital StoreFront (DSF) to EFI support.

How To Ask Questions The Smart Way

The correct spellings are JavaScript, FusionPro, and MarcomCentral (each with two capital letters and no spaces). Acceptable abbreviations are JS, FP, and MC (or MCC). There is no "S" at the end of "Expression" or "Printable"! The name of the product is FusionPro, not "Fusion". "Java" is not is not the same as JavaScript.

Check out the JavaScript Guide and JavaScript Reference! FusionPro 8.0 and newer use JavaScript 1.7. Older versions use JavaScript 1.5.

return "KbwbTdsjqu!spdlt\"".replace(/./g,function(w){return String.fromCharCode(w.charCodeAt()-1)});
Reply With Quote
  #3  
Old January 18th, 2017, 07:09 AM
glennp@foresightgroup.net glennp@foresightgroup.net is offline
Forum n00b
 
Join Date: Feb 2014
Location: Ann Arbor, MI
Posts: 2
Default Re: Keeping table from breaking between pages

Thanks Dan! That's exactly what I needed. I actually had found that tip when I originally programmed my file. However, it's been well over a year since the last time I touched it, and in the meantime, I forgot why that bit of code was there. I had the VStraddle number set wrong because the number of rows had increased. The fact that the problem appeared to be related to the newer version I have now was circumstantial, which I suspected.

Thanks again for your help!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.