Go Back   MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities > Software-Related Talk > FusionPro® VDP Creator

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old October 7th, 2008, 11:28 AM
SnarkFish57 SnarkFish57 is offline
Forum n00b
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Question Multiple Computers?

We just purchased FusionPro Desktop for use on one machine, but now find we need it for a SECOND machine. Is it necessary to buy a completely separate application for the second machine, or is it possible to get multiple licenses for installation on multiple computers?
Reply With Quote
  #2  
Old October 8th, 2008, 02:29 PM
Ching Yue Ching Yue is offline
Forum noob
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 9
Default Re: Multiple Computers?

You will need to purchase another copy of FusionPro to install on the 2nd computer. It is probably easier if you go to the store and put in a purchase that way. The installer is actually the same, so if you don't want to download another copy of the installer, the one you already downloaded should work with the 2nd license key.
Hope this helps. Please call Support if you have further questions.
Reply With Quote
  #3  
Old June 4th, 2009, 08:10 AM
Mark Mark is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Cleveland
Posts: 29
Default Re: Multiple Computers?

This is related to Snarks question. Can we install FusionPro on two machines but only use one at a time like Quark's allows you to do?
__________________
Mark

FusionPro 6.1P1m mac
Acrobat Pro 7,8,9
Mac osX 10.4.11
Reply With Quote
  #4  
Old June 4th, 2009, 09:20 AM
pmhapp pmhapp is offline
Regular Contributor
 
Join Date: Sep 2008
Location: Western Michigan
Posts: 70
Default Re: Multiple Computers?

You can use one at a time, but... you have to de-register the license on the one you are not going to use, and re-register the one you are. You need to do this each time you switch machines.
Reply With Quote
  #5  
Old June 4th, 2009, 11:35 AM
Mark Mark is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Cleveland
Posts: 29
Default Re: Multiple Computers?

Gee that's useful!
thanks anyway
__________________
Mark

FusionPro 6.1P1m mac
Acrobat Pro 7,8,9
Mac osX 10.4.11
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.