Go Back   MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities > Support > Issues, Questions, Etc.

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old September 2nd, 2009, 03:12 PM
lpaul lpaul is offline
Forum n00b
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
Default PPML fails on Fiery RIP

Hi

I posted a thread earlier about this same job and after some recommendations I was able to get the file to run great. However, the customer has sent me a new file and while I am composing the file in the exact same way, it is now failing returning a different error than before.

I am running Fusion Pro 5.1P2b. The PDF has been flattened using acrobat. Since I working on a mac, after composing the file, I removed all of files from the zip folder produced by Fusion Pro and then zipping the files together. When send the new zip file through the rip, it returns an error that says:

"PPML Processing error: Parser error line 1, col 39, An exception occurred! Type UTFDataFormatException, Message: invalid byte 2(l) of a 3-byte sequence"

Any suggestions?

Thanks,

Lisa
Reply With Quote
  #2  
Old September 2nd, 2009, 03:28 PM
Alex Marshall's Avatar
Alex Marshall Alex Marshall is offline
FusionPro VDP Support
 
Join Date: Sep 2008
Location: Chicago,Illinois
Posts: 380
Default Re: PPML fails on Fiery RIP

Hello,
In your job, were there any Unicode characters or fonts specified for your variable data? Or Unicode strings in a format that is a slight modification of UTF-8.
Reply With Quote
  #3  
Old September 2nd, 2009, 03:34 PM
Alex Marshall's Avatar
Alex Marshall Alex Marshall is offline
FusionPro VDP Support
 
Join Date: Sep 2008
Location: Chicago,Illinois
Posts: 380
Default Re: PPML fails on Fiery RIP

Hello,
Please forward your data to fusionprosupport@printable.com for analysis.
Reply With Quote
  #4  
Old March 25th, 2010, 12:20 PM
Movad Movad is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 12
Default Re: PPML fails on Fiery RIP

I just got the exact same message when trying to run a job on a Canon ImagePress C6000 - using PPML - FusionPro - Mac 6.2P1a.

Any suggestions?
Reply With Quote
  #5  
Old March 26th, 2010, 09:07 AM
mhilger's Avatar
mhilger mhilger is offline
Senior Contributor
 
Join Date: Aug 2008
Location: Chicago
Posts: 326
Default Re: PPML fails on Fiery RIP

Hello Movad,

Our support team would have to take a look at your PPML on our Fiery simulator here to see if we can determine what the issue is.

Are you seeing this on all PPML jobs or just one particular job? Working with support will help narrow down the issue and we'll look to find the resolution.
__________________
--Mark Hilger
Reply With Quote
  #6  
Old February 14th, 2011, 08:47 AM
MarkJ MarkJ is offline
Forum n00b
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 7
Default Re: PPML fails on Fiery RIP

If you are using Command Workstation 5 it doesn't play nice with PPML.
Reply With Quote
  #7  
Old February 15th, 2011, 08:56 AM
aaron@supremeworks.com aaron@supremeworks.com is offline
Junior Community Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Seattle, WA
Posts: 49
Default Re: PPML fails on Fiery RIP

I would try .vps ... it's always worked fine for me.. and there's less monkeying around to make it work
__________________
Aaron Nissalke
Digital Print Specialist

FP 9.3.36 / Acrobat X / OSX 10.11.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.