Go Back   MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: hkenney
Forum: Getting Started, Learning, Etc. February 12th, 2016, 12:54 PM
Replies: 7
Views: 11,039
Posted By hkenney
Re: Change color of "@" symbol

IT WORKED!! Sorry I've been trying so many variations I must have lost the name property somewhere along the way. Thank you so much!!:)
Forum: Getting Started, Learning, Etc. February 12th, 2016, 11:40 AM
Replies: 7
Views: 11,039
Posted By hkenney
Re: Change color of "@" symbol

Yes, I am using the rule not the email field in the text box. I tried collecting and uploading and that didn't work. Also, I tried using span tags and it is still not working. I am attaching my...
Forum: Getting Started, Learning, Etc. February 12th, 2016, 09:16 AM
Replies: 7
Views: 11,039
Posted By hkenney
Re: Change color of "@" symbol

Thanks for looking into this David! Yes I am inserting the rule into the text field. I have been trying and trying and nothing is working. Could it be because the red color in the rest of the string...
Forum: Getting Started, Learning, Etc. February 12th, 2016, 06:39 AM
Replies: 7
Views: 11,039
Posted By hkenney
Change color of "@" symbol

I'm having trouble writing a rule to change the color of the "@" symbol to black while keeping the rest of the email address red. When I validate the rule it returns my field correctly but it is not...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.