MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities

MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities (http://forums.pti.com/index.php)
-   Imposition (http://forums.pti.com/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Imposition causing certain records to compose improperly (http://forums.pti.com/showthread.php?t=5044)

mdlivels November 30th, 2017 07:14 AM

Imposition causing certain records to compose improperly
 
We've had this issue sporadically for some time and cannot find a solution. We are using FP Creator 10 and composing on Producer. Records (8.5" x 11" fairly simple documents) render fine without imposition, then when we go to impose 2 up on 17 x 11 for print, MOST records are fine...but some do not render properly. An example could be that the IMB field prints where Last Name should be, etc. It doesn't seem consistent. We've tried to find illegal characters in the data, but can find none, and also have tried running fewer records at a time (thinking it could be a memory issue), and still fails. This is very sensitive data (PHI), therefore I cannot send any documents for review...nor can I have them print improperly, so this is a significant issue for us. Does anyone have any thoughts on what might be happening here? Is this a bug?

Dan Korn December 1st, 2017 09:31 AM

Re: Imposition causing certain records to compose improperly
 
It seems unlikely that anyone would be able to analyze the issue without the job files. Perhaps you could send them to Support with an NDA. Or maybe you could recreate the result with some dummy data.

Other information that could be useful includes the exact versions of FusionPro on both the Creator and Producer machines, the OS version on each machine, and the output format to which you're composing.


All times are GMT -7. The time now is 09:28 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.